לןגן

עראייס

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 20/09/2016 | 13:03
עראייס

תקציר המתכון: כמה פשוט ככה טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עראייס בסגנון מלי מאירוב: הקדמה: לא חובה לטגן את הבשר..אפשר להכין את הבשר להכניס לפיתה וללחוץ על הפיתה שהבשר ישתטח ואז להמשיך לפי המתכון.. המתכון: 7 פיתות קנויות...במחבת לטגן בצל קצוץ...להוסיף חצי קילו בשר טחון...לערבב עד שמאפיר..להוסיף כפית וחצי בהרט...חצי צרור פטרוזיליה...מלח פלפל..כפית פפריקה חריפה וכף פפריקה מתוקה...לבשל עד שאין נוזלים ..אבל נשאר מבריק משמן..ואדמדם מפפריקה...מי שלא מטגנת לערבב בקערה את הבשר והמצרכים...לצנן...לקחת את הפיתה ולעשות חריץ למלא בבשר המטוגן..לשים פרוסות עגבניה ובצל..לא חובה...מי שלא מטגן שימרח רוטב או טחינה..יקח חתיכה נדיבה מהבשר ימלא את הפיתה וילחץ..לשמן מחבת פסים או פלנצ'ה אש גבוהה..או טוסטר בשמן זית...ויניח את הפיתה 3 דקות מכל צד...עד שמשחירה קצת..מי שעשתה עם בשר לא מטוגן אז אש נמוכה יותר וקצת יותר זמן...אני עשיתי עם בשר מטוגן...!!!!