מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות בוטנים קצוצים וקלויים,
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל הגרוס על הדג לחכות 10.
-
2
דקות לספיגת הטעמים, להניח על נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות.
-
3
עם חום של 190, בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג .
-
4
לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט .
-
5
בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי,.
1
לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל הגרוס על הדג לחכות 10.
2
דקות לספיגת הטעמים, להניח על נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות.
3
עם חום של 190, בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג .
4
לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט .
5
בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי,.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים