אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

1,761
צפיות

דג סלמון ברוטב בוטנים

המתכון של
דג סלמון ברוטב בוטנים

מתכון מיוחד בטעם מיוחד

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג סלמון ברוטב בוטנים
  • המצרכים הדרושים
  • 1 קילו דג סלמון,
  • 1/2 כפית מלח גס,
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס,
  • לרוטב מיץ מחצי לימון,
  • 2 כפות ממרח בוטנים,
  • 2 כפות בוטנים קצוצים וקלויים,
  • 1 כפית דבש,
  • 1 כפית שום כתוש,
  • 1 כף שמן,
  • 1/4 כפית מלח,
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס,
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק,
  • 1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר,
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל הגרוס על הדג לחכות 10.


  • 2

    דקות לספיגת הטעמים, להניח על נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות.


  • 3

    עם חום של 190, בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג .


  • 4

    לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט .


  • 5

    בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי,.


1

לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל הגרוס על הדג לחכות 10.


2

דקות לספיגת הטעמים, להניח על נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות.


3

עם חום של 190, בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג .


4

לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט .


5

בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי,.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים