לןגן

דג סלמון ברוטב בוטנים

מאת: אמונה בוארון, פורסם: 19/09/2016 | 23:10
דג סלמון ברוטב בוטנים

תקציר המתכון: מתכון מיוחד בטעם מיוחד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל הגרוס על הדג לחכות 10

  2. דקות לספיגת הטעמים, להניח על נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות

  3. עם חום של 190, בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג

  4. לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט

  5. בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'ילי,