מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
לתיבול: רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים במחבת על אש בינונית שתי כפות שמן זית .
-
2
- מקלפים לרצועות דקות את הקישואים והגזרים .
-
3
- חותרים לרצועות דקות את הפלפלים.
-
4
-שופכים למחבת החם את כול הירקות חוץ מהנבטים שנשארים בחוץ, מבשלים את הירקות למצב של אידויי .
-
5
מוסיפים למחבת את התיבול שמורכב מ: שתי כפות רוטב סויה +שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק וכף מים מהברז .
-
6
מערבבים ומכבים אחריי 10 דקות ומניחים לקירור.
-
7
- מוציאים מהאריזה עלה סיגר מניחים מעליו כף מהתערובת מניחים חופן קטן מן הנבטים מקפלים לבלינצ'ס/אגרול .
-
8
ומעבירים לכלי פלסטיק לשמירה במקרר .
-
9
***חשוב לטגן לפניי ההגשה**** .
1
מחממים במחבת על אש בינונית שתי כפות שמן זית .
2
- מקלפים לרצועות דקות את הקישואים והגזרים .
3
- חותרים לרצועות דקות את הפלפלים.
4
-שופכים למחבת החם את כול הירקות חוץ מהנבטים שנשארים בחוץ, מבשלים את הירקות למצב של אידויי .
5
מוסיפים למחבת את התיבול שמורכב מ: שתי כפות רוטב סויה +שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק וכף מים מהברז .
6
מערבבים ומכבים אחריי 10 דקות ומניחים לקירור.
7
- מוציאים מהאריזה עלה סיגר מניחים מעליו כף מהתערובת מניחים חופן קטן מן הנבטים מקפלים לבלינצ'ס/אגרול .
8
ומעבירים לכלי פלסטיק לשמירה במקרר .
9
***חשוב לטגן לפניי ההגשה**** .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים