קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים במחבת על אש בינונית שתי כפות שמן זית
- מקלפים לרצועות דקות את הקישואים והגזרים
- חותרים לרצועות דקות את הפלפלים
-שופכים למחבת החם את כול הירקות חוץ מהנבטים שנשארים בחוץ, מבשלים את הירקות למצב של אידויי
מוסיפים למחבת את התיבול שמורכב מ: שתי כפות רוטב סויה +שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק וכף מים מהברז
מערבבים ומכבים אחריי 10 דקות ומניחים לקירור
- מוציאים מהאריזה עלה סיגר מניחים מעליו כף מהתערובת מניחים חופן קטן מן הנבטים מקפלים לבלינצ'ס/אגרול
ומעבירים לכלי פלסטיק לשמירה במקרר
***חשוב לטגן לפניי ההגשה****