לןגן

אגרול/בלינצ'ס סיני

מאת: ליאור ברנט, פורסם: 18/09/2016 | 18:53
אגרול/בלינצ'ס סיני

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים במחבת על אש בינונית שתי כפות שמן זית

  2. - מקלפים לרצועות דקות את הקישואים והגזרים

  3. - חותרים לרצועות דקות את הפלפלים

  4. -שופכים למחבת החם את כול הירקות חוץ מהנבטים שנשארים בחוץ, מבשלים את הירקות למצב של אידויי

  5. מוסיפים למחבת את התיבול שמורכב מ: שתי כפות רוטב סויה +שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק וכף מים מהברז

  6. מערבבים ומכבים אחריי 10 דקות ומניחים לקירור

  7. - מוציאים מהאריזה עלה סיגר מניחים מעליו כף מהתערובת מניחים חופן קטן מן הנבטים מקפלים לבלינצ'ס/אגרול

  8. ומעבירים לכלי פלסטיק לשמירה במקרר

  9. ***חשוב לטגן לפניי ההגשה****