הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה מדהימה האורחים שלך יחמיאו לך כל כך... ניתן להמיר לפרווה
מכינים ממצרכי הבסיס את העוגה.
מקציפים את הביצים .
מוסיפים את הסוכר ואת השאר בהדרגה.
אופים 20 דקות במאה חמישים מעלות.
מוציאים ומחכים שיתקרר.
בתוך כוס מים קרים מערבבים כפית שוקולית.
ויוצקים לעוגה שתישאר רטובה.
אופן ההכנה למוס, זהה בשני החצאים.
ממיסים את השוקולד ויוצקים אותו לקערת.
המיקסר בה הקצפנו את השמנת עם החלב והאינסטנט.
ברבע כוס החלב ממיסים את הג'לטין כ10 דקות.
ומכניסים למיקרוגל לחצי דקה... יוצקים אל הקערה.
דרך מסננת ומערבבים היטב....
יוצקים את המוס המוכן על הטורט האפוי ומיישרים.
מכינים למקרר לשעתיים....
מכינים את חצי המוס בטעם השני בדיוק כמו ההנחיות.
לראשון.. יוצקים אל המוס שכבר התגבש ומיישרים.
מכניסים למקרר לשעתיים שלוש...
ממיסים את השוקולד על בן מארי (באידוי).
ומוסיפים את השמנת מערבבים היטב עד שמקבלים.
גנאש... יוצקים על העוגה ומיישרים.
תקשטו במה שאתם אוהבים...