ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוגה
-
125 מיליליטר שמנת מתוקה 38%
-
-
-
-
-
-
-
-
ציפוי
-
-
125 מיליליטר שמנת לקצפת 38%
אופן ההכנה
-
1
עוגה : לערבב את כל המצרכים פרט ל- נס קפה ומים רותחים..
-
2
יש להמיס את הנס קפה במים הרותחים, ולהוסיף לתערובת המצרכים..
-
3
לשפוך את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק .
-
4
ולאפות כ- 35 דקות ב- 180 מעלות..
-
5
בזמן האפייה להמיס בסיר קטן את חומרי הציפוי-שוקולד וקצפת..
-
6
מיד אחרי האפייה לחורר בקיסם שיניים את העוגה.
-
7
ולשפוך מעליה את הציפוי..
-
8
ניתן לקשט באגוזים או בקוקוס.
-
9
אם לא רוצים שהעוגה תהייה בטעם נס קפה. במקום 1/2 כף נס קפה להוסיף 1/2 כף קקאו..
1
עוגה : לערבב את כל המצרכים פרט ל- נס קפה ומים רותחים..
2
יש להמיס את הנס קפה במים הרותחים, ולהוסיף לתערובת המצרכים..
3
לשפוך את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק .
4
ולאפות כ- 35 דקות ב- 180 מעלות..
5
בזמן האפייה להמיס בסיר קטן את חומרי הציפוי-שוקולד וקצפת..
6
מיד אחרי האפייה לחורר בקיסם שיניים את העוגה.
7
ולשפוך מעליה את הציפוי..
8
ניתן לקשט באגוזים או בקוקוס.
9
אם לא רוצים שהעוגה תהייה בטעם נס קפה. במקום 1/2 כף נס קפה להוסיף 1/2 כף קקאו..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים