לןגן

עוגת שוקולד קלילה בטעם קפה

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/07/2015 | 19:02
עוגת שוקולד קלילה בטעם קפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עוגה

ציפוי

אופן הכנה

  1. עוגה : לערבב את כל המצרכים פרט ל- נס קפה ומים רותחים.

  2. יש להמיס את הנס קפה במים הרותחים, ולהוסיף לתערובת המצרכים.

  3. לשפוך את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק

  4. ולאפות כ- 35 דקות ב- 180 מעלות.

  5. בזמן האפייה להמיס בסיר קטן את חומרי הציפוי-שוקולד וקצפת.

  6. מיד אחרי האפייה לחורר בקיסם שיניים את העוגה

  7. ולשפוך מעליה את הציפוי.

  8. ניתן לקשט באגוזים או בקוקוס

  9. אם לא רוצים שהעוגה תהייה בטעם נס קפה. במקום 1/2 כף נס קפה להוסיף 1/2 כף קקאו.