ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
כוס חד'פ שקופה שוקולד צ'יפס
-
-
מידת הכוס במתכון היא אוניברסלית או חד פעמי קרטון סטנדרטית .
אופן ההכנה
-
1
את הפצפוצי שוקולד לערבב עם הכף קמח ולהניח בצד..
-
2
נקציף בצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף תפוח כ 7 דקות במהירות גבוהה.נוסיף את הקוקוס,.
-
3
ובמזיגה איטית את השמן ואת השמנת מתוקה ...כעת ננמיך מהירות ונוסיף את הקמח עד לאיחוד..
-
4
נפסיק את פעולת המיקסר ונוסיף את השוקולד צ'יפס הטבול בקמח (הקמח נועד לשמור על השוקולד שלא ישקע באייפה)..
-
5
כעת נערבב עם המרית בצורת עטיפה..
-
6
נשמן בספריי שמן את התבנית .
-
7
נאפה בחום 170 מעלות כ 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא יבש ! .
-
8
הערות : את השמנת מתוקה ניתן להמיר לחלב/מיץ תפוזים..
-
9
את הקמח התופח ניתן להמיר לקמח רגיל פלוס שקית אבקת אפייה .
-
10
מי שלא אוהב קוקוס ניתן לוותר או להמיר לשקדים טחונים .
-
11
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
-
12
תבנית 24.
1
את הפצפוצי שוקולד לערבב עם הכף קמח ולהניח בצד..
2
נקציף בצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף תפוח כ 7 דקות במהירות גבוהה.נוסיף את הקוקוס,.
3
ובמזיגה איטית את השמן ואת השמנת מתוקה ...כעת ננמיך מהירות ונוסיף את הקמח עד לאיחוד..
4
נפסיק את פעולת המיקסר ונוסיף את השוקולד צ'יפס הטבול בקמח (הקמח נועד לשמור על השוקולד שלא ישקע באייפה)..
5
כעת נערבב עם המרית בצורת עטיפה..
6
נשמן בספריי שמן את התבנית .
7
נאפה בחום 170 מעלות כ 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא יבש ! .
8
הערות : את השמנת מתוקה ניתן להמיר לחלב/מיץ תפוזים..
9
את הקמח התופח ניתן להמיר לקמח רגיל פלוס שקית אבקת אפייה .
10
מי שלא אוהב קוקוס ניתן לוותר או להמיר לשקדים טחונים .
11
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
12
תבנית 24.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים