לןגן

עוגת שוקולד צ'יפס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/02/2021 | 16:59
עוגת שוקולד צ'יפס

תקציר המתכון: ללא הפרדת בצים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפצפוצי שוקולד לערבב עם הכף קמח ולהניח בצד.

  2. נקציף בצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף תפוח כ 7 דקות במהירות גבוהה.נוסיף את הקוקוס,

  3. ובמזיגה איטית את השמן ואת השמנת מתוקה ...כעת ננמיך מהירות ונוסיף את הקמח עד לאיחוד.

  4. נפסיק את פעולת המיקסר ונוסיף את השוקולד צ'יפס הטבול בקמח (הקמח נועד לשמור על השוקולד שלא ישקע באייפה).

  5. כעת נערבב עם המרית בצורת עטיפה.

  6. נשמן בספריי שמן את התבנית

  7. נאפה בחום 170 מעלות כ 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה  ויוצא יבש !

  8. הערות : את השמנת מתוקה ניתן להמיר לחלב/מיץ תפוזים.

  9. את הקמח התופח ניתן להמיר לקמח רגיל פלוס שקית אבקת אפייה

  10. מי שלא אוהב קוקוס ניתן לוותר או להמיר לשקדים טחונים

  11. בהצלחה אילנית בניזרי ❤

  12. תבנית 24