ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 כוס מיץ תפוזים (חד פעמי לשתייה חמה)
-
1 כוס שמן (חד פעמי לשתייה חמה)
-
1 כוס סוכר (חד פעמי לשתייה חמה)
-
2 שקיות סוכר וניל (20 גר')
-
1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
-
2 כוסות קמח (חד פעמי לשתייה חמה)
-
-
-
-
-
סירופ מייפל לזילוף על העוגה המוכנה
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
-
2
בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, א. אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה..
-
3
בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס..
-
4
בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה..
-
5
לזרות מעליה את תערובת השוקולד..
-
6
למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה..
-
7
לאפות כ- 40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש..
-
8
להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל..
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
2
בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, א. אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה..
3
בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס..
4
בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה..
5
לזרות מעליה את תערובת השוקולד..
6
למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה..
7
לאפות כ- 40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש..
8
להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים