לןגן

עוגת שוקולד ותפוז משגעת

מאת: אורית לוי, פורסם: 29/01/2020 | 16:29
עוגת שוקולד ותפוז משגעת

תקציר המתכון: 5 דק' הכנה, פיצוץ של טעמים, גבוהה ומושלמת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, א. אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה.

  3. בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס.

  4. בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה.

  5. לזרות מעליה את תערובת השוקולד.

  6. למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה.

  7. לאפות כ- 40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.

  8. להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל.