ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מייד לאחר האפייה
-
כפית קפה נמס + אבקת סוכר וניל בכוס מים חמים
-
קרם: חפיסת שוקולד מריר + שמנת מתוקה
אופן ההכנה
-
1
1. לערבב את כל החומרים לעוגה , לשם לב שלא נוצרים גושים.. .
-
2
2. להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ30 דקות, לבדוק עם קיסם שיוצא נקי.. .
-
3
3. כשהעוגה מוכנה , להוציא מהתנור ולצקת מייד עם כף את כוס הנס קפה עם הסוכר וניל כך שיחלחל פנימה..
-
4
4. להניח לעוגה להצטנן לגמרי, ולהפוך את העוגה אם משתמשים בתבנית מעוצבת. (לא חובה)..
-
5
5. בינתיים מכינים את הקרם: על אש קטנה מכניסים לסיר את השוקולד והשמנת המתוקה ומחממים עד להמסה..
-
6
6. לצקת על העוגה, ולקרר לפחות שעתיים..
-
7
אפשר לקשט כיד הדמיון..
1
1. לערבב את כל החומרים לעוגה , לשם לב שלא נוצרים גושים.. .
2
2. להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ30 דקות, לבדוק עם קיסם שיוצא נקי.. .
3
3. כשהעוגה מוכנה , להוציא מהתנור ולצקת מייד עם כף את כוס הנס קפה עם הסוכר וניל כך שיחלחל פנימה..
4
4. להניח לעוגה להצטנן לגמרי, ולהפוך את העוגה אם משתמשים בתבנית מעוצבת. (לא חובה)..
5
5. בינתיים מכינים את הקרם: על אש קטנה מכניסים לסיר את השוקולד והשמנת המתוקה ומחממים עד להמסה..
6
6. לצקת על העוגה, ולקרר לפחות שעתיים..
7
אפשר לקשט כיד הדמיון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים