1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
2
2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס , שמן ומיץ קלמנטינות עד לאיחוד מוסיפים את החלבונים בהדרגה שופכים את הקמח עד שאין גושים .
3
3) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת או תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
4
כ 40 דק⏱.
5
4(הכנת הגנאש .
6
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק⏱ ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ,מחלצים את העוגה ושופכים את הגנאש ומפזרים אגוזי מלך טחון גס או איגוזי לוז מה שאתם אוהבים ♥️.
7
בהצלחה וחג שמח וכשר .
8
☺.
1
1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
2
2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס , שמן ומיץ קלמנטינות עד לאיחוד מוסיפים את החלבונים בהדרגה שופכים את הקמח עד שאין גושים .
3
3) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת או תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
4
כ 40 דק⏱.
5
4(הכנת הגנאש .
6
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק⏱ ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ,מחלצים את העוגה ושופכים את הגנאש ומפזרים אגוזי מלך טחון גס או איגוזי לוז מה שאתם אוהבים ♥️.