לןגן

עוגת שוקולד אלוהית כשרה לפסח וציפוי גנאש שוקולד ופיזור אגוזי לוז מסוכרים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/03/2018 | 03:29
עוגת שוקולד אלוהית  כשרה לפסח  וציפוי גנאש שוקולד ופיזור  אגוזי לוז מסוכרים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

  2. 2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס , שמן ומיץ קלמנטינות עד לאיחוד מוסיפים את החלבונים בהדרגה שופכים את הקמח עד שאין גושים

  3. 3) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת או תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  4. כ 40 דק⏱

  5. 4(הכנת הגנאש

  6. שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק⏱ ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ,מחלצים את העוגה ושופכים את הגנאש ומפזרים אגוזי מלך טחון גס או איגוזי לוז מה שאתם אוהבים ♥️

  7. בהצלחה וחג שמח וכשר