אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 3 כפות קקאו
  • 3 ביצים L
  • 1 כוס שמן
  • 2 סוכר וניל
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים חמים
  • לציפוי
  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • כף קקאו
  • 3 כפות סוכר
  • 5 כפות מים
  • 25 גרם מחמאה
אופן ההכנה
  • 1

    לנפות את הקמח, ולערבב עם הקקאו..


  • 2

    בקערת מיקסר להקציף את הביצים (ללא הפרדה) עם קורט מלח, תוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להוריד מהירות, ובזרם איטי להוסיף את השמן, ולהמשיך להקציף ולהוסיף את המים החמים. להוסיף את התערובת של קמח והקקאו ולערבב עם לקקן שלא היו גושים. (לא לערבב מידי אחרת יהיה עוגה דחוסה)..


  • 3

    לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 40-45 דקות..


  • 4

    לציפוי: בקלחת קטנה לשים את כל מצרכי הציפוי ולבשל על הגז עד להמסה ורתיחה, ולצקת על העוגה חמה ולפזר פצפוצי שוקולד..


1

לנפות את הקמח, ולערבב עם הקקאו..


2

בקערת מיקסר להקציף את הביצים (ללא הפרדה) עם קורט מלח, תוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להוריד מהירות, ובזרם איטי להוסיף את השמן, ולהמשיך להקציף ולהוסיף את המים החמים. להוסיף את התערובת של קמח והקקאו ולערבב עם לקקן שלא היו גושים. (לא לערבב מידי אחרת יהיה עוגה דחוסה)..


3

לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 40-45 דקות..


4

לציפוי: בקלחת קטנה לשים את כל מצרכי הציפוי ולבשל על הגז עד להמסה ורתיחה, ולצקת על העוגה חמה ולפזר פצפוצי שוקולד..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים