ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2.5 כוסות קמח (למדוד בכוס זכוכית רגילה של קפה) מידה אוניברסלית מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נתחיל עם היבשים לערבב עם מזלג כדי שלא יהיו גושים מהקקאו והשוקולית או לנפות אותם לחילופין ,נוסיף רטובים.
-
2
נערבב עם מטרפה ידנית עד לאיחוד החומרים.
-
3
נאפה בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש ! בערך 35 דקות.
-
4
לציפוי להמיס בסיר קטן.
-
5
100 גרם שוקולד מריר.
-
6
חצי מיכל שמנת מתוקה או צימחית.
1
נתחיל עם היבשים לערבב עם מזלג כדי שלא יהיו גושים מהקקאו והשוקולית או לנפות אותם לחילופין ,נוסיף רטובים.
2
נערבב עם מטרפה ידנית עד לאיחוד החומרים.
3
נאפה בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש ! בערך 35 דקות.
4
לציפוי להמיס בסיר קטן.
5
100 גרם שוקולד מריר.
6
חצי מיכל שמנת מתוקה או צימחית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים