ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
כוס שמן (מדידה של כוס חד פעמי שתיה קרה )
-
-
-
-
-
-
לסיום האפיה להכין כוס נס קפה להרטיב את העוגה
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את הביצים ללא הפרדה יחס עם הסוכר לקצף צהוב תפוח מוסיפים תוך כדי הקצפה נמוכה שמן וליקר שוקולד .
-
2
מוסיפים לאט לאט קמח שוקולד ואבקת אפיה מערבבים לאיחוד עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הכוס מים רותחים ( כוס של חד פעמי שתיה חמה ) .
-
3
שמים בתבנית משומנת ולתנור אפיה 45 דקות ובודקים כמובן עם קיסם שהפנים יבש ואם צריך עוד אפיה אז אופים עוד עשר דקות .
-
4
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור מרטיבים אותה עם כוס נס קפה .
-
5
הכנת הגנאש: .
-
6
ממיסים את השוקולד עם השמנת על באן מרי עד שהשוקולד מבריק ושופכים על העוגה שזה מתקרר מעט מפזרים בנדיבות סוכריות בהצלחה ♥️.
1
מקציפים את הביצים ללא הפרדה יחס עם הסוכר לקצף צהוב תפוח מוסיפים תוך כדי הקצפה נמוכה שמן וליקר שוקולד .
2
מוסיפים לאט לאט קמח שוקולד ואבקת אפיה מערבבים לאיחוד עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הכוס מים רותחים ( כוס של חד פעמי שתיה חמה ) .
3
שמים בתבנית משומנת ולתנור אפיה 45 דקות ובודקים כמובן עם קיסם שהפנים יבש ואם צריך עוד אפיה אז אופים עוד עשר דקות .
4
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור מרטיבים אותה עם כוס נס קפה .
5
הכנת הגנאש: .
6
ממיסים את השוקולד עם השמנת על באן מרי עד שהשוקולד מבריק ושופכים על העוגה שזה מתקרר מעט מפזרים בנדיבות סוכריות בהצלחה ♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים