לןגן

עוגת שוקולד סוכריות

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 10/09/2017 | 04:41
עוגת שוקולד סוכריות

תקציר המתכון: עוגה נמסה במתיקות מעודנת הכי חשוב פרווה 👌♥️

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

גנאש שוקולד

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים ללא הפרדה יחס עם הסוכר לקצף צהוב תפוח מוסיפים תוך כדי הקצפה נמוכה שמן וליקר שוקולד

  2. מוסיפים לאט לאט קמח שוקולד ואבקת אפיה מערבבים לאיחוד עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הכוס מים רותחים ( כוס של חד פעמי שתיה חמה )

  3. שמים בתבנית משומנת ולתנור אפיה 45 דקות ובודקים כמובן עם קיסם שהפנים יבש ואם צריך עוד אפיה אז אופים עוד עשר דקות

  4. לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור מרטיבים אותה עם כוס נס קפה

  5. הכנת הגנאש:

  6. ממיסים את השוקולד עם השמנת על באן מרי עד שהשוקולד מבריק ושופכים על העוגה שזה מתקרר מעט מפזרים בנדיבות סוכריות בהצלחה ♥️