הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לפסטה
-
-
-
-
-
4 כפות שמן זית שמן זית נוספות
אופן ההכנה
-
1
מרתיחים סיר עם מים .
-
2
מלח ושמן .
-
3
ומכניסים את שקית הפסטה לבישול.
-
4
לאחר בישול ,מוצאים,מסננים ושוטפים מתחת למים קרים .
-
5
ושמים 4 כפות שמן זית כדי שלא ידבקו .
-
6
רוטב שמנת :.
-
7
פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במחבת .
-
8
חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים מעל הבצל.
-
9
ש מוסיפים את השמנת מתוקה והתבלינים .
-
10
מוסיפים את הפסטה לתוך רוטב השמנת ומחצית הגבינה המגורדת ,.
-
11
מקפיצים מעט ומוזגים לצלחות הגשה ..
-
12
מפזרים את יתר הגבינה המגורדת .
-
13
ומקשטים בבזיליקום .
-
14
בתאבון.
1
מרתיחים סיר עם מים .
2
מלח ושמן .
3
ומכניסים את שקית הפסטה לבישול.
4
לאחר בישול ,מוצאים,מסננים ושוטפים מתחת למים קרים .
5
ושמים 4 כפות שמן זית כדי שלא ידבקו .
6
רוטב שמנת :.
7
פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במחבת .
8
חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים מעל הבצל.
9
ש מוסיפים את השמנת מתוקה והתבלינים .
10
מוסיפים את הפסטה לתוך רוטב השמנת ומחצית הגבינה המגורדת ,.
11
מקפיצים מעט ומוזגים לצלחות הגשה ..
12
מפזרים את יתר הגבינה המגורדת .
13
ומקשטים בבזיליקום .
14
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים