אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • 500 גרם קמח
  • כף וחצי שמרים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • לפי הצורך מים
  • 4 כפות שמן זית
  • רכיבים למלית
  • 2 בצל ירוק קצוץ
  • מעט מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 400 גרם תרד
  • 100 גרם גבינת קשקבל
  • 250 גרם גבינה בולגרית
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל ולהוסיף את השום.


  • 2

    מאדים את התרד כ5 דקות מכבים ומקררים.


  • 3

    סוחטים את הנוזלים וקוצצים במעבד.


  • 4

    מוסיפים את הגבינה.


  • 5

    מרדדים את הבצק לעלה.


  • 6

    ממלאים את התערובת מסביב וגם באמצע.


  • 7

    סוגרים עם עוד עלה, שמים קערית קטנה במרכז ומרימים את הקערה.


  • 8

    עושים חריצים בבצק (כמו בתמונה) ומסובבים.


  • 9

    אופים כ 40 דקןת.


  • 10

    בהצלחה.


1

לטגן את הבצל ולהוסיף את השום.


2

מאדים את התרד כ5 דקות מכבים ומקררים.


3

סוחטים את הנוזלים וקוצצים במעבד.


4

מוסיפים את הגבינה.


5

מרדדים את הבצק לעלה.


6

ממלאים את התערובת מסביב וגם באמצע.


7

סוגרים עם עוד עלה, שמים קערית קטנה במרכז ומרימים את הקערה.


8

עושים חריצים בבצק (כמו בתמונה) ומסובבים.


9

אופים כ 40 דקןת.


10

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים