לןגן

מאפה גבינה עם תרד

מאת: אילנית מזרחי, פורסם: 23/05/2016 | 19:04
מאפה גבינה עם תרד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים למלית

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל ולהוסיף את השום

  2. מאדים את התרד כ5 דקות מכבים ומקררים

  3. סוחטים את הנוזלים וקוצצים במעבד

  4. מוסיפים את הגבינה

  5. מרדדים את הבצק לעלה

  6. ממלאים את התערובת מסביב וגם באמצע

  7. סוגרים עם עוד עלה, שמים קערית קטנה במרכז ומרימים את הקערה

  8. עושים חריצים בבצק (כמו בתמונה) ומסובבים

  9. אופים כ 40 דקןת

  10. בהצלחה