אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

5,379
צפיות

עוגת זברה

המתכון של
עוגת זברה

עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים קלה להכנה וטעימה מאוד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • חבילה 1 איסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 500 גרם גבניה לבנה 5% או 9%
  • 20 ביסקוויטים פתי בר
  • כוס וחצי חלב
  • 1/2 חבילה (כ 50 גרם) שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, אינסטנס פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב..


  • 2

    מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים עוד קצת עד לקבלת תערובת אחידה.


  • 3

    מוזגים את הקרם לתבנית משומנת או עם נייר אפיה -תבנית 1 של אינגליש קייק- (השתמשתי בחד פעמית) (להשאיר קצת קרם למריחה על העוגה).


  • 4

    שופכים את הכוס חלב הנותר בקערה עמוקה.


  • 5

    טובלים כל ביסקוויט בחלב ומכניסים לקרם בשורה (אחד אחרי השני) עד שהוא נוגע בתחתית ממשיכים עד שהתבנית מלאה. (יוצא 4 שורות) מורחים למעלה את הקרם שנשאר..


  • 6

    מקפיאים את העוגה למשך הלילה.


  • 7

    הופכים על מגש ומסירים את התבנית..


  • 8

    מגרדים שוקולד בפומפייה על העוגה מכניסים את העוגה להפשרה לשעה במקרר.


1

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, אינסטנס פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב..


2

מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים עוד קצת עד לקבלת תערובת אחידה.


3

מוזגים את הקרם לתבנית משומנת או עם נייר אפיה -תבנית 1 של אינגליש קייק- (השתמשתי בחד פעמית) (להשאיר קצת קרם למריחה על העוגה).


4

שופכים את הכוס חלב הנותר בקערה עמוקה.


5

טובלים כל ביסקוויט בחלב ומכניסים לקרם בשורה (אחד אחרי השני) עד שהוא נוגע בתחתית ממשיכים עד שהתבנית מלאה. (יוצא 4 שורות) מורחים למעלה את הקרם שנשאר..


6

מקפיאים את העוגה למשך הלילה.


7

הופכים על מגש ומסירים את התבנית..


8

מגרדים שוקולד בפומפייה על העוגה מכניסים את העוגה להפשרה לשעה במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים