לןגן

עוגת זברה

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 20/05/2016 | 15:59
עוגת זברה

תקציר המתכון: עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים קלה להכנה וטעימה מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, אינסטנס פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב.

  2. מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים עוד קצת עד לקבלת תערובת אחידה

  3. מוזגים את הקרם לתבנית משומנת או עם נייר אפיה -תבנית 1 של אינגליש קייק- (השתמשתי בחד פעמית) (להשאיר קצת קרם למריחה על העוגה)

  4. שופכים את הכוס חלב הנותר בקערה עמוקה

  5. טובלים כל ביסקוויט בחלב ומכניסים לקרם בשורה (אחד אחרי השני) עד שהוא נוגע בתחתית ממשיכים עד שהתבנית מלאה. (יוצא 4 שורות) מורחים למעלה את הקרם שנשאר.

  6. מקפיאים את העוגה למשך הלילה

  7. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.

  8. מגרדים שוקולד בפומפייה על העוגה מכניסים את העוגה להפשרה לשעה במקרר