הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בצק
-
שתיים עד שלוש כוסות מים פושרים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה : את החומרים של הבצק ללוש ולהשאיר בצד מכוסה 10 דקות.
-
2
את מרכיבי המילוי לערבב הכל יחד.
-
3
לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים ולמלא במילוי לסגור.
-
4
לבשל בסיר מים רותחים עם כף מלח וכף שמן ללא מכסה בערך חמש דקות לסנן בזהירות ולהגיש בצלחת.
-
5
אפשרות להגשה עם שמנת חמוצה.
-
6
בתאבון ושבועות שמח(:.
-
7
ניתן להכין את המילוי יותר מתוק או פחות הכל עניין של טעם.
1
לשים בקערה : את החומרים של הבצק ללוש ולהשאיר בצד מכוסה 10 דקות.
2
את מרכיבי המילוי לערבב הכל יחד.
3
לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים ולמלא במילוי לסגור.
4
לבשל בסיר מים רותחים עם כף מלח וכף שמן ללא מכסה בערך חמש דקות לסנן בזהירות ולהגיש בצלחת.
5
אפשרות להגשה עם שמנת חמוצה.
6
בתאבון ושבועות שמח(:.
7
ניתן להכין את המילוי יותר מתוק או פחות הכל עניין של טעם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים