אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

44,922
צפיות

עוגת גבינה קלאסית מושלמת:)

המתכון של
עוגת גבינה קלאסית מושלמת:)

עוגת גבינה נימוחה וגבוהה מתכון מנצח והטעם מושלם ❤️

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 גבינת שמנת לדוגמא: נפוליאון
  • 6 ביצים מופרדות בטמפ׳ החדר
  • 2 סוכר וניל
  • כוס וחצי סוכר
  • 4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל/צרפתי
  • 5 כפות גדושות קורנפלור
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר(חד פעמי קר) ולשים את הסוכר בפעמיים שלוש עד לקצף יציב אך לא נוקשה ..


  • 2

    בקערה נפרדת נשים את הגבינות,השמנת החמוצה, גבינת השמנת חלמונים ואת 3/4 הכוס סוכר שנותר,סוכר וניל ונערבב עד שלא יהיו גושי סוכר. נוסיף את האינסטנט פודינג והקורנפלור נעביר דרך מסננת ולערבב עד שאין גושים בבלילה ..


  • 3

    לקפל את תערובת החלבונים הקצף לתערובת הגבינות בעדינות..


  • 4

    **מי שאוהבת שתוסיף מעט גרידת לימון..


  • 5

    לשים נייר אפייה בתחתית התבנית ובדפנות התבנית ולשמן את נייר האפייה ושיעברו את גובה התבנית כי העוגה עולה כמו סופלה..


  • 6

    לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים ונחמם את התנור ל170 מעלות תוכנית עם הקו למעלה ולמטה ונאפה את העוגה חצי שעה ב170 מעלות ונוריד את חום התנור ל150 לעוד 30-45 דקות ..


  • 7

    בשום פנים לא לפתוח את התנור לאחר שהעוגה מוכנה לכבות את התנור ולא לגעת בעוגה לפחות 3-4 שעות. לאחר מכן אפשר לצפות את העוגה או לפזר אבקת סוכר..


  • 8

    טיפים להצלחת העוגה:.


  • 9

    ביצים בטמפרטורת החדר חובה!!!!! ולהפריד היטב..


  • 10

    להקציף את החלבונים לקצף יציב אך לא נוקשה..


  • 11

    עוד אופציה למי שרוצה להוציא את הגבינות לפני ולסנן אותם שיצאו הנוזלים..


  • 12

    לאחד את התערובת בעדינות בתנועות קיפול עדינות התערובת צריכה להיות כמו מוס.לא לשבור את הבלילה!!!!!.


  • 13

    לאפות בחום של 170 מעלות לחצי שעה ולאחר מכן להוריד את חום התנור ל150 לעוד 30-45 דקות כל אחת והתנור שלה. האפייה תעשה בתוכנית עם הקוים למעלה ולמטה..


  • 14

    לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים מעל את מסילת התנור ומעליה את תבנית העוגה..


  • 15

    לא לפתוח את התנור בכלל עד גמר האפייה ולהשאיר אותה להצטננות מוחלטת ..


  • 16

    בהצלחה 👍.


1

להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר(חד פעמי קר) ולשים את הסוכר בפעמיים שלוש עד לקצף יציב אך לא נוקשה ..


2

בקערה נפרדת נשים את הגבינות,השמנת החמוצה, גבינת השמנת חלמונים ואת 3/4 הכוס סוכר שנותר,סוכר וניל ונערבב עד שלא יהיו גושי סוכר. נוסיף את האינסטנט פודינג והקורנפלור נעביר דרך מסננת ולערבב עד שאין גושים בבלילה ..


3

לקפל את תערובת החלבונים הקצף לתערובת הגבינות בעדינות..


4

**מי שאוהבת שתוסיף מעט גרידת לימון..


5

לשים נייר אפייה בתחתית התבנית ובדפנות התבנית ולשמן את נייר האפייה ושיעברו את גובה התבנית כי העוגה עולה כמו סופלה..


6

לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים ונחמם את התנור ל170 מעלות תוכנית עם הקו למעלה ולמטה ונאפה את העוגה חצי שעה ב170 מעלות ונוריד את חום התנור ל150 לעוד 30-45 דקות ..


7

בשום פנים לא לפתוח את התנור לאחר שהעוגה מוכנה לכבות את התנור ולא לגעת בעוגה לפחות 3-4 שעות. לאחר מכן אפשר לצפות את העוגה או לפזר אבקת סוכר..


8

טיפים להצלחת העוגה:.


9

ביצים בטמפרטורת החדר חובה!!!!! ולהפריד היטב..


10

להקציף את החלבונים לקצף יציב אך לא נוקשה..


11

עוד אופציה למי שרוצה להוציא את הגבינות לפני ולסנן אותם שיצאו הנוזלים..


12

לאחד את התערובת בעדינות בתנועות קיפול עדינות התערובת צריכה להיות כמו מוס.לא לשבור את הבלילה!!!!!.


13

לאפות בחום של 170 מעלות לחצי שעה ולאחר מכן להוריד את חום התנור ל150 לעוד 30-45 דקות כל אחת והתנור שלה. האפייה תעשה בתוכנית עם הקוים למעלה ולמטה..


14

לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים מעל את מסילת התנור ומעליה את תבנית העוגה..


15

לא לפתוח את התנור בכלל עד גמר האפייה ולהשאיר אותה להצטננות מוחלטת ..


16

בהצלחה 👍.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים