קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות
להוסיף את האינסטנט פודינג שוקולד עם האבקת אפייה ואז לקפל בעדינות
לחמם תנור ל180 מעלות
לאפות את העוגה בין 15-20 דק (תלוי בתנור)
לחכות מעט שהעוגה תתקרר
להכנת הקרם : יש להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת הקרם ואז לשפוך אותו לעוגה
להכניס למקפיא לכחצי שעה ובמקביל להכנת הגנאש על בן מארי להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה להכניס את הגנאש שנוצר לכ10 דק במקפיא ואז ליצוק על העוגה להכניס למקרר / מקפיא
בהצלחההה :)