הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפשטידה באמת בכלום עבודה עם טעם אדיררר לא יכולה להסביר במילים ...!!!!
מסננים את הפסטה מנוזלים בקערה מערבבים היטב את הגבינות התבלינים הקורנפלור והשמן בקערה אחרת מקציפים ביצים שלמות( חשוב שיהיו בטמפרטורת החדר) עד לקצף תפוח ויפה מערבבים את הפסטה היטב עם הגבינות ורק אז את תערובת הביצים שהקצפנו מערבבים הכל היטב!!! משמנים היטב סיר אלומיניום קוטר 24 או 26 שופכים לתוך את התערובת מנערים מעט ומכניסים לתנור שחומם מראש !! 180 מעלות עד להזהבה... משחררים מהתבנית בזהירות חותכים ומגישים לצד סלט מרענן קלי קלותת וטעיםםםםם!!! לבריאות עדה !!! .