לגרד את חמשת סוגי הגבינות לתוך קערה, להוסיף ביצה אחת, ופלפל שחור, לערבב ולמלא בתוך הקנלוני.
*לא להוסיף מלח כי בתערובת הגבינות מלוחות.
.
2
לקלף עגבניות ולחתוך לקוביות, לקצץ שום ופלפל חריף (לשים חריף לפי הטעם), לתבל בכף רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, רבע כפית פפריקה אדומה ו -2 כפות שמן זית.
לתת לזה להתבשל כמו מטבוחה.
* אני לא שמתי אורגנו , אבל מי שאוהב יכול לשים בכיף רבע כפית אורגנו ברוטב. * .
3
לשים את הקנלוני הממולא במגש ולשפוך מעליו את רוטב העגבניות, לכסות ולהכניס לתנור בערך 30 דקות על 200 מעלות.
לאחר 30 דקות , להוציא את הקנלוני ולגרד עליו עוד קצת גבינה צהובה ולהכניס לתנור - ללא כיסוי - לעוד 10 דקות על 250 מעלות .
לקישוט השתמשתי בקצת בצל ירוק קצוץ, זיתים שחורים וירוקים.
להגיש ובתאבון :).
1
לגרד את חמשת סוגי הגבינות לתוך קערה, להוסיף ביצה אחת, ופלפל שחור, לערבב ולמלא בתוך הקנלוני.
*לא להוסיף מלח כי בתערובת הגבינות מלוחות.
.
2
לקלף עגבניות ולחתוך לקוביות, לקצץ שום ופלפל חריף (לשים חריף לפי הטעם), לתבל בכף רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, רבע כפית פפריקה אדומה ו -2 כפות שמן זית.
לתת לזה להתבשל כמו מטבוחה.
* אני לא שמתי אורגנו , אבל מי שאוהב יכול לשים בכיף רבע כפית אורגנו ברוטב. * .
3
לשים את הקנלוני הממולא במגש ולשפוך מעליו את רוטב העגבניות, לכסות ולהכניס לתנור בערך 30 דקות על 200 מעלות.
לאחר 30 דקות , להוציא את הקנלוני ולגרד עליו עוד קצת גבינה צהובה ולהכניס לתנור - ללא כיסוי - לעוד 10 דקות על 250 מעלות .
לקישוט השתמשתי בקצת בצל ירוק קצוץ, זיתים שחורים וירוקים.
להגיש ובתאבון :).