לןגן

קנלוני ממולא ב-5 סוגי גבינות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 13/07/2015 | 22:03
קנלוני ממולא ב-5 סוגי גבינות

תקציר המתכון: קנלוני מושלם ממולא ב-5 סוגי גבינות ( חלק מהגבינות הן גבינות רזות. , מושלם כבר אמרתי??) :)

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תערובת הגבינות למילוי הקנלוני

רוטב העגבניות

לפיזור מעל הקנלוני

אופן הכנה

  1. לגרד את חמשת סוגי הגבינות לתוך קערה, להוסיף ביצה אחת, ופלפל שחור, לערבב ולמלא בתוך הקנלוני. *לא להוסיף מלח כי בתערובת הגבינות מלוחות.

  2. לקלף עגבניות ולחתוך לקוביות, לקצץ שום ופלפל חריף (לשים חריף לפי הטעם), לתבל בכף רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, רבע כפית פפריקה אדומה ו -2 כפות שמן זית. לתת לזה להתבשל כמו מטבוחה. * אני לא שמתי אורגנו , אבל מי שאוהב יכול לשים בכיף רבע כפית אורגנו ברוטב. *

  3. לשים את הקנלוני הממולא במגש ולשפוך מעליו את רוטב העגבניות, לכסות ולהכניס לתנור בערך 30 דקות על 200 מעלות. לאחר 30 דקות , להוציא את הקנלוני ולגרד עליו עוד קצת גבינה צהובה ולהכניס לתנור - ללא כיסוי - לעוד 10 דקות על 250 מעלות . לקישוט השתמשתי בקצת בצל ירוק קצוץ, זיתים שחורים וירוקים. להגיש ובתאבון :)