2 ביצים, חצי כוס קמח, תמצית שקדים, חצי כוס סוכר, 2 כוסות סולת, 1 אבקת אפיה, חצי כוס מיץ אשכוליות,שלושת רבעי כוס שמן לערבב את כל החומרים ביחד טוב לעשות סימונים של חיתוך על כל ריבוע לשים אגוז ולאפות חום של 180 מעלות .
כאשר מוציאים את העוגה עוברים שוב עם סכין על החיתוכים ובעודה חמה שופכים את הסירופ עוגה .
1
2 ביצים, חצי כוס קמח, תמצית שקדים, חצי כוס סוכר, 2 כוסות סולת, 1 אבקת אפיה, חצי כוס מיץ אשכוליות,שלושת רבעי כוס שמן לערבב את כל החומרים ביחד טוב לעשות סימונים של חיתוך על כל ריבוע לשים אגוז ולאפות חום של 180 מעלות .