ממיסים את השוקולד ומצפים תבנית סיליקון כולל דפנות הופכים ודופקים על השיש שינזל החוצה כל השאריות מכניסים למקפיא..
2
מכניסים גלטין עם 3 כפות חלב לכוס..
3
מרתיכים חצי שמנת מתוקה ומוסיפים 150 גרם שוקולד לבן .מקציפים את חצי המיכל הנותר ומערבבים בלילות ממיסים גלטין במיקרו כמה שניות ושופכים לתבנית ומקפיאים שעה..
4
מכינים מוס עם שוקולד חלב ומכניסים למקפיא לכמה שעות..
5
גורסים את העוגיות עם חמאה ממוסת ויוצקים לתבנית מקפיאים כמה שעות טובות זה חייב להיות קפוא לגמרי! ואז משחררים. .
6
שומרים במקרר.
1
ממיסים את השוקולד ומצפים תבנית סיליקון כולל דפנות הופכים ודופקים על השיש שינזל החוצה כל השאריות מכניסים למקפיא..
2
מכניסים גלטין עם 3 כפות חלב לכוס..
3
מרתיכים חצי שמנת מתוקה ומוסיפים 150 גרם שוקולד לבן .מקציפים את חצי המיכל הנותר ומערבבים בלילות ממיסים גלטין במיקרו כמה שניות ושופכים לתבנית ומקפיאים שעה..
4
מכינים מוס עם שוקולד חלב ומכניסים למקפיא לכמה שעות..
5
גורסים את העוגיות עם חמאה ממוסת ויוצקים לתבנית מקפיאים כמה שעות טובות זה חייב להיות קפוא לגמרי! ואז משחררים. .