לןגן

עוגת מוס

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 27/09/2016 | 16:55
עוגת מוס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לציפוי

למוס חלב

לתחתית

אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד ומצפים תבנית סיליקון כולל דפנות הופכים ודופקים על השיש שינזל החוצה כל השאריות מכניסים למקפיא.

  2. מכניסים גלטין עם 3 כפות חלב לכוס.

  3. מרתיכים חצי שמנת מתוקה ומוסיפים 150 גרם שוקולד לבן .מקציפים את חצי המיכל הנותר ומערבבים בלילות ממיסים גלטין במיקרו כמה שניות ושופכים לתבנית ומקפיאים שעה.

  4. מכינים מוס עם שוקולד חלב ומכניסים למקפיא לכמה שעות.

  5. גורסים את העוגיות עם חמאה ממוסת ויוצקים לתבנית מקפיאים כמה שעות טובות זה חייב להיות קפוא לגמרי! ואז משחררים.

  6. שומרים במקרר