ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
הכנת הבסיס: מערבבים יחד את כל המרכיבים עד להיווצרות תערובת פירורים. כסו את התבנית (תבנית בקוטר 22 או 25 ס"מ או תבנית חד-פעמית), אפו בחום בינוני,175 מעלות, במשך 10 דקות. הוציאו מהתנור וקררו מעט..
-
2
הכנת העוגה: הקציפו את החלבונים, הוסיפו את 1/2 כוס הסוכר, המשיכו להקציף עד לקבלת קצף נוקשה..
-
3
ערבבו יחד את שאר המרכיבים, קפלו את החלבונים המוקצפים אל התערובת. שפכו את הכל על הבסיס שהכנתם קודם ואפו ב-180 מעלות, במשך 50 דקות, עד שהחלק העליון יזהיב מעט. כשהעוגה תהיה אפוייה, ייסדק מעט החלק העליון, אין לאפות יתר על המידה..
-
4
הכנת הציפוי: הניחו לעוגה להתקרר לגמרי, ואז מירחו על העוגה מלית אוכמניות..
-
5
את השמנת המתוקה מקציפים יחד עם הסוכר לקצפת יציבה ומורחים על העוגה בצורה אחידה..
-
6
כעת העוגה מוכנה להגשה:).
1
הכנת הבסיס: מערבבים יחד את כל המרכיבים עד להיווצרות תערובת פירורים. כסו את התבנית (תבנית בקוטר 22 או 25 ס"מ או תבנית חד-פעמית), אפו בחום בינוני,175 מעלות, במשך 10 דקות. הוציאו מהתנור וקררו מעט..
2
הכנת העוגה: הקציפו את החלבונים, הוסיפו את 1/2 כוס הסוכר, המשיכו להקציף עד לקבלת קצף נוקשה..
3
ערבבו יחד את שאר המרכיבים, קפלו את החלבונים המוקצפים אל התערובת. שפכו את הכל על הבסיס שהכנתם קודם ואפו ב-180 מעלות, במשך 50 דקות, עד שהחלק העליון יזהיב מעט. כשהעוגה תהיה אפוייה, ייסדק מעט החלק העליון, אין לאפות יתר על המידה..
4
הכנת הציפוי: הניחו לעוגה להתקרר לגמרי, ואז מירחו על העוגה מלית אוכמניות..
5
את השמנת המתוקה מקציפים יחד עם הסוכר לקצפת יציבה ומורחים על העוגה בצורה אחידה..
6
כעת העוגה מוכנה להגשה:).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים