מרתיחים חצי חבילת שמנת מתוקה ומוסיפים 150 גרם שוקולד מריר מערבבים לבלילה חלקה מקציפים את החצי השני של השמנת עם 2 כפות אינסטנסנורבע כוס חלב מאחדים בלילות עם השוקולד ממיסים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים ויוצקים לתבנית מכניסים למקפיא לקירור ואז מכינים את את אותו הדבר עם השוקולד חלב ומקררים במקפיא.ואז עוברים לשיכבה הלבנה ומקפיאים ללילה.
4
מרתיחים כוס שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד חלב ויוצקים על העוגה הקפואה..
5
שומרים בקירור.
6
*אם רוצים עוגה גבוהה עושים כמות כפולה בכל שיכבה למעט השיכבה של העוגיות.
מרתיחים חצי חבילת שמנת מתוקה ומוסיפים 150 גרם שוקולד מריר מערבבים לבלילה חלקה מקציפים את החצי השני של השמנת עם 2 כפות אינסטנסנורבע כוס חלב מאחדים בלילות עם השוקולד ממיסים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים ויוצקים לתבנית מכניסים למקפיא לקירור ואז מכינים את את אותו הדבר עם השוקולד חלב ומקררים במקפיא.ואז עוברים לשיכבה הלבנה ומקפיאים ללילה.
4
מרתיחים כוס שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד חלב ויוצקים על העוגה הקפואה..
5
שומרים בקירור.
6
*אם רוצים עוגה גבוהה עושים כמות כפולה בכל שיכבה למעט השיכבה של העוגיות.