לתערובת החומה לקחת צלחת להמיס במיקרוגל ולהוסיף את שאר המצרכים בתוך הצלחת לערבב ולהניח בצד. .
2
ואז מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף תפוח ולבן ומניחים בצד. לבינתיים לוקחים קערה שמים את החלמונים עם החלב, תמצית וניל, לימון ,שמן, ומערבבים עם מזלג ועם המיקסר במהירות נמוכה מקציפים עם הקצף שהנחנו בצד אחכ להוסיף את הקמח והאבקת אפייה רק עד שנבלע להקציף במהירות נמוכה להוציא ולערבב עם לקקן בתנועות קיפול. לוקחים 2 תבניות אינגלייש קייק משמנים בתרסיס שמן ושופכים ל2 התבניות רבע בכל תבנית ואז מוסיפים ל2 התבניות את התערובת החומה ואז את שאר התערובת הלבנה בגובהה ישר ועם סכין לעשות סיבובים לדוגמאת שיש או בקטנה רק שיתערבב השוקולד עם הלבן לחמם תנור ל180 מעלות להכניס את העוגות ל40 דקות לבזוק אבקת סוכר שהעוגות מתקררות והטעם חלומי (: בהצלחה..
3
ההצלחה לעוגה תלוי בקצף של העוגה . לא להקציף יותר מידי שלא יהיה נוקשה. כי אז העוגה תשבר. בהצלחה.
1
לתערובת החומה לקחת צלחת להמיס במיקרוגל ולהוסיף את שאר המצרכים בתוך הצלחת לערבב ולהניח בצד. .
2
ואז מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף תפוח ולבן ומניחים בצד. לבינתיים לוקחים קערה שמים את החלמונים עם החלב, תמצית וניל, לימון ,שמן, ומערבבים עם מזלג ועם המיקסר במהירות נמוכה מקציפים עם הקצף שהנחנו בצד אחכ להוסיף את הקמח והאבקת אפייה רק עד שנבלע להקציף במהירות נמוכה להוציא ולערבב עם לקקן בתנועות קיפול. לוקחים 2 תבניות אינגלייש קייק משמנים בתרסיס שמן ושופכים ל2 התבניות רבע בכל תבנית ואז מוסיפים ל2 התבניות את התערובת החומה ואז את שאר התערובת הלבנה בגובהה ישר ועם סכין לעשות סיבובים לדוגמאת שיש או בקטנה רק שיתערבב השוקולד עם הלבן לחמם תנור ל180 מעלות להכניס את העוגות ל40 דקות לבזוק אבקת סוכר שהעוגות מתקררות והטעם חלומי (: בהצלחה..
3
ההצלחה לעוגה תלוי בקצף של העוגה . לא להקציף יותר מידי שלא יהיה נוקשה. כי אז העוגה תשבר. בהצלחה.