מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק ויציב, מורידים מההקצפה ומנפים לתוך הקערה כף קקאו.
2
מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
3
מזלפים לתבנית (קוטר 26) 2 ספירלות ובשאר מכינים שורות ישרות ומכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כ-3 שעות (לאחר האפייה שוברים או חותכים את השורות לקצרים יותר).
4
מקציפים 1 שמנת מתוקה.
5
מוציאים את המוס שוקולד מהמקרר ולפתוח עם וו לישה ל-2 דקות במיקסר.
6
מאחדים את השמנת המתוקה עם המוס שוקולד ולערבב בצורת עטיפה.
7
בונים את העוגה: ספירלה - מוס - ספירלה - מוס (ציפוי העוגה) ומקשטים עם המרנג החתוך.
1
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק ויציב, מורידים מההקצפה ומנפים לתוך הקערה כף קקאו.
2
מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
3
מזלפים לתבנית (קוטר 26) 2 ספירלות ובשאר מכינים שורות ישרות ומכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כ-3 שעות (לאחר האפייה שוברים או חותכים את השורות לקצרים יותר).
4
מקציפים 1 שמנת מתוקה.
5
מוציאים את המוס שוקולד מהמקרר ולפתוח עם וו לישה ל-2 דקות במיקסר.
6
מאחדים את השמנת המתוקה עם המוס שוקולד ולערבב בצורת עטיפה.
7
בונים את העוגה: ספירלה - מוס - ספירלה - מוס (ציפוי העוגה) ומקשטים עם המרנג החתוך.