קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק ויציב, מורידים מההקצפה ומנפים לתוך הקערה כף קקאו
מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול
מזלפים לתבנית (קוטר 26) 2 ספירלות ובשאר מכינים שורות ישרות ומכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כ-3 שעות (לאחר האפייה שוברים או חותכים את השורות לקצרים יותר)
מקציפים 1 שמנת מתוקה
מוציאים את המוס שוקולד מהמקרר ולפתוח עם וו לישה ל-2 דקות במיקסר
מאחדים את השמנת המתוקה עם המוס שוקולד ולערבב בצורת עטיפה
בונים את העוגה: ספירלה - מוס - ספירלה - מוס (ציפוי העוגה) ומקשטים עם המרנג החתוך