ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
להרטבת העוגה
-
1/2 כוס ליקר דובדבנים מהול
-
-
לקישוט
-
200 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים גס
-
עוגת אגוזים ושוקולד מבושמת
-
-
-
-
-
-
100 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים דק
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שלב ראשון.
-
2
3. מקציפים חלבונים עם הסוכר.
-
3
4. בקערה נפרדת מערבבים יחד. חלמונים. סוכר ווניל. שמן. תמצית שקדים. .
-
4
בקערה נפרדת מערבבים חומרים יבשים. קוקוס. שוקולד. קמת. אבקת אפיה. ואגוזים..
-
5
את קציפת החלבונים מקפלים בעטיפה לתערובת החלמונים.
-
6
מוסיפים את החומרים היבשים ב-3 פעמים בעטיפה .
-
7
משמנים ומרפדים תבנית 26.
-
8
יוצקים את התערובת לתבנית אפיה..
-
9
אופים בחום 180 מעלות אפיה 45- 50 דקות.
-
10
העוגה מוכנה והצטננה מעט. יוצקים מעליה את הליקר עם המים המעורבבים בפיזור אחיד..
-
11
לקישוט.
-
12
מקציפים שמנת צמחית צמחית עם אינסטנט פודינג שוקולד והחלב .
-
13
ומצפים את העוגה.מקשטים באגוזי מלך .
-
14
עוגה נהדרת.
1
שלב ראשון.
2
3. מקציפים חלבונים עם הסוכר.
3
4. בקערה נפרדת מערבבים יחד. חלמונים. סוכר ווניל. שמן. תמצית שקדים. .
4
בקערה נפרדת מערבבים חומרים יבשים. קוקוס. שוקולד. קמת. אבקת אפיה. ואגוזים..
5
את קציפת החלבונים מקפלים בעטיפה לתערובת החלמונים.
6
מוסיפים את החומרים היבשים ב-3 פעמים בעטיפה .
7
משמנים ומרפדים תבנית 26.
8
יוצקים את התערובת לתבנית אפיה..
9
אופים בחום 180 מעלות אפיה 45- 50 דקות.
10
העוגה מוכנה והצטננה מעט. יוצקים מעליה את הליקר עם המים המעורבבים בפיזור אחיד..
11
לקישוט.
12
מקציפים שמנת צמחית צמחית עם אינסטנט פודינג שוקולד והחלב .
13
ומצפים את העוגה.מקשטים באגוזי מלך .
14
עוגה נהדרת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים