אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,133
צפיות

עוגת שוקולד מפוארת לחגיגות

המתכון של
עוגת שוקולד מפוארת  לחגיגות

עוגת שוקולד מיוחדת כל ביס הנאה עם אילסרים ללא קמח ארומה מטריפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם שוקלד מריר
  • 7 טיפות ליקר תפוזים
  • 8 ביצים פרודות
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם אילסרים קצוצים
  • 3 כפות קמח מנופה
  • 1/4 כפית שטוחה אבקת אפיה
  • תבנית קפיצית/ רינג 28 משומנת ומרופדת
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה של העוגה .


  • 2

    מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות .


  • 3

    1 .מחממים את השוקולד והליקר תפוזים עד שהשוקולד יימס .


  • 4

    מצננים מעט. .


  • 5

    2. מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר לתערובת בהירה וסמיכה. מקפלים את התערובת החלמונים אל השוקולד. .


  • 6

    3. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת השוקולד. .


  • 7

    4. מקפלים פנימה את האגוזים. שוטחים בתבנית ואופים 35 דקות .


  • 8

    5. תבנית קפיצית / רינג 28 מרופדת ומשומנת .


  • 9

    .


  • 10

    לקרם .


  • 11

    1/4 כוס מים .


  • 12

    1 כפית נס קפה .


  • 13

    1 כף קקאו .


  • 14

    1/2 כוס סוכר .


  • 15

    200 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות. .


  • 16

    200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר .


  • 17

    2 כפות רום/ 8 טיפות תמצית רום / ברנדי .


  • 18

    .


  • 19

    .


  • 20

    להכנת הקרם .


  • 21

    .


  • 22

    בסיר קטן על להבה נמוכה מערבבים יחד את המים. הקפה הקקאו. והסוכר. מביאים לרתיחה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס כולו. .


  • 23

    מצננים מעט. מעבירים לקערת מערבל. מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה חלקה ומעט אוורירית. מוסיפים את הרום/ הברנדי ומערבלים עד לקבלת קרם חלק. אחיד ואוורירי. משהים במקרר 6-8 שעות לפני השימוש.


1

אופן הכנה של העוגה .


2

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות .


3

1 .מחממים את השוקולד והליקר תפוזים עד שהשוקולד יימס .


4

מצננים מעט. .


5

2. מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר לתערובת בהירה וסמיכה. מקפלים את התערובת החלמונים אל השוקולד. .


6

3. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת השוקולד. .


7

4. מקפלים פנימה את האגוזים. שוטחים בתבנית ואופים 35 דקות .


8

5. תבנית קפיצית / רינג 28 מרופדת ומשומנת .


9

.


10

לקרם .


11

1/4 כוס מים .


12

1 כפית נס קפה .


13

1 כף קקאו .


14

1/2 כוס סוכר .


15

200 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות. .


16

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר .


17

2 כפות רום/ 8 טיפות תמצית רום / ברנדי .


18

.


19

.


20

להכנת הקרם .


21

.


22

בסיר קטן על להבה נמוכה מערבבים יחד את המים. הקפה הקקאו. והסוכר. מביאים לרתיחה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס כולו. .


23

מצננים מעט. מעבירים לקערת מערבל. מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה חלקה ומעט אוורירית. מוסיפים את הרום/ הברנדי ומערבלים עד לקבלת קרם חלק. אחיד ואוורירי. משהים במקרר 6-8 שעות לפני השימוש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים