הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים 6 חלבונים עם 1 וחצי כוסות סוכר לקצף חזק ויציב.
מורידים מההקצפה ומוסיפים בצורת קיפול: 6 חלמונים, כוס שמן, כוס מיץ תפוזים/חלב, 2 כוסו קמח 1 אבקת אפייה.
מערבבים בקיפול, מוציאים כחצי כוס מהבלילה ושמים בצד, את יתר הבלילה שופכים לתבנית.
בחצי כוס הבלילה מוסיפים 2 כפות קקאו ושופכים על העוגה, מקשקשים עם מזלג או מקל שיפוד.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות (בודקים עם מקל שיפוד).