לןגן

עוגת טורט

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 13:50
עוגת טורט

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים 6 חלבונים עם 1 וחצי כוסות סוכר לקצף חזק ויציב

  2. מורידים מההקצפה ומוסיפים בצורת קיפול: 6 חלמונים, כוס שמן, כוס מיץ תפוזים/חלב, 2 כוסו קמח 1 אבקת אפייה

  3. מערבבים בקיפול, מוציאים כחצי כוס מהבלילה ושמים בצד, את יתר הבלילה שופכים לתבנית

  4. בחצי כוס הבלילה מוסיפים 2 כפות קקאו ושופכים על העוגה, מקשקשים עם מזלג או מקל שיפוד

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות (בודקים עם מקל שיפוד)