ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
הקרם/הקישוט
-
250 גרם שמנת מתוקה/ צימחית
-
-
-
1 כפית שטוחה ליקר שוקולד איכותי
-
עוגת גבינה הכי שיש
-
-
-
-
-
2.1/2 כוסות פרורי ביסקווטים
-
-
-
-
-
-
2 כפות ליקר שוקולד איכותי
-
-
100 גרם אגוזים קלויים קצוצים
אופן ההכנה
-
1
משמנים ומרפדים תבנית 22 קפיצית/ רינג.
-
2
מערבבים פרורי ביסקווטים איכותיים בטעם שוקולד עם חמאה מומסת. וקורט מלח.
-
3
מהדקים התערובת לבסיס התבנית. מצננים שעה במקרר. .
-
4
מערבבים אבקת ג"לטין עם נס קפה והמים הרותחים. עד שימס לחלוטין. ומצננים .
-
5
מערבלים במערבל גבינות. סוכר. ומוסיפים את תערובת הג"לטין. השוקולד המומוס. והליקר. לתערובת הגבינות.
-
6
יוצקים התערובת לתבנית ומצננים במקרר ללילה..
-
7
להכנת הקרם.
-
8
על הכיריים מחממים שמנת מתוקה צימחית ושוקולד. 1/2 כוס נוטלה. עד להמסת תערובת אחידה.
-
9
מסירים מהכיריים ומערבבים פנימה 2 כפות ליקר אמרטו.ויוצקים על העוגה .
-
10
ממני גוליאנה .
1
משמנים ומרפדים תבנית 22 קפיצית/ רינג.
2
מערבבים פרורי ביסקווטים איכותיים בטעם שוקולד עם חמאה מומסת. וקורט מלח.
3
מהדקים התערובת לבסיס התבנית. מצננים שעה במקרר. .
4
מערבבים אבקת ג"לטין עם נס קפה והמים הרותחים. עד שימס לחלוטין. ומצננים .
5
מערבלים במערבל גבינות. סוכר. ומוסיפים את תערובת הג"לטין. השוקולד המומוס. והליקר. לתערובת הגבינות.
6
יוצקים התערובת לתבנית ומצננים במקרר ללילה..
7
להכנת הקרם.
8
על הכיריים מחממים שמנת מתוקה צימחית ושוקולד. 1/2 כוס נוטלה. עד להמסת תערובת אחידה.
9
מסירים מהכיריים ומערבבים פנימה 2 כפות ליקר אמרטו.ויוצקים על העוגה .
10
ממני גוליאנה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים