אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי ק"ג שערות קדאיף
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • צבע מאכל כתום (לא חייב)
  • 100 גר' חמאה או מרגרינה לפי טעם
  • 250 גר' גבינת עיזים פטה, ריקוטה, מוצרלה
  • כפית מי ורדים /מי זוהר
  • 2 כוסות סוכר
  • 100 גר' פיסטוק חלבי קלוי וקצוץ
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה מערבבים 2 כפות אבקת סוכר עם הקדאיף מוסיפים כ-50 גרם חמאה מומסת מערבבים היטב אם רוצים צבע כתום מוסיפים צבע מאכל כתום מערבבים עד שהתערובת נהפכת לאחידה. מכינים מי סוכר: בסיר שמים 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים ומוסיפים את מי ורדים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת מערבבים את כל הגבינות לגבינה אחת. במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומסדרים עליה את שערות הקדאיף המוכנות. במרכז השערות מפזרים את תערובת הגבינה ומשאירים שולים ללא מילוי. מפזרים מעל התערובת שוב את תערובת הקדאיף עד שמכסה את הכל. מניחים את המחבת על אש נמוכה בערך חמש דקות לדאוג שהקדאיף לא נשרף בתחתית המחבת. לוקחים מגש והופכים את הכנפה ומבשלים גם את הצד השני שלא ישרף כחמש דקות לאחר מכן מזלפים מעל את תערובת מי הסוכר עד שזה מוצף מפזרים מעל את הפיסטוק החלבי הקצוץ. בתאבון זה מוכן להיזהר כי זה חם וטעים ..חחח :-).


1

בקערה מערבבים 2 כפות אבקת סוכר עם הקדאיף מוסיפים כ-50 גרם חמאה מומסת מערבבים היטב אם רוצים צבע כתום מוסיפים צבע מאכל כתום מערבבים עד שהתערובת נהפכת לאחידה. מכינים מי סוכר: בסיר שמים 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים ומוסיפים את מי ורדים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת מערבבים את כל הגבינות לגבינה אחת. במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומסדרים עליה את שערות הקדאיף המוכנות. במרכז השערות מפזרים את תערובת הגבינה ומשאירים שולים ללא מילוי. מפזרים מעל התערובת שוב את תערובת הקדאיף עד שמכסה את הכל. מניחים את המחבת על אש נמוכה בערך חמש דקות לדאוג שהקדאיף לא נשרף בתחתית המחבת. לוקחים מגש והופכים את הכנפה ומבשלים גם את הצד השני שלא ישרף כחמש דקות לאחר מכן מזלפים מעל את תערובת מי הסוכר עד שזה מוצף מפזרים מעל את הפיסטוק החלבי הקצוץ. בתאבון זה מוכן להיזהר כי זה חם וטעים ..חחח :-).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים