לןגן

כנאפה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 28/05/2016 | 20:55
כנאפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים 2 כפות אבקת סוכר עם הקדאיף מוסיפים כ-50 גרם חמאה מומסת מערבבים היטב אם רוצים צבע כתום מוסיפים צבע מאכל כתום מערבבים עד שהתערובת נהפכת לאחידה. מכינים מי סוכר: בסיר שמים 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים ומוסיפים את מי ורדים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת מערבבים את כל הגבינות לגבינה אחת. במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומסדרים עליה את שערות הקדאיף המוכנות. במרכז השערות מפזרים את תערובת הגבינה ומשאירים שולים ללא מילוי. מפזרים מעל התערובת שוב את תערובת הקדאיף עד שמכסה את הכל. מניחים את המחבת על אש נמוכה בערך חמש דקות לדאוג שהקדאיף לא נשרף בתחתית המחבת. לוקחים מגש והופכים את הכנפה ומבשלים גם את הצד השני שלא ישרף כחמש דקות לאחר מכן מזלפים מעל את תערובת מי הסוכר עד שזה מוצף מפזרים מעל את הפיסטוק החלבי הקצוץ. בתאבון זה מוכן להיזהר כי זה חם וטעים ..חחח :-)