אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,301
צפיות

עוגת גבינה קרה בציפוי ג'לי ומלית אוכמניות

המתכון של
עוגת גבינה קרה בציפוי ג'לי ומלית אוכמניות

שילוב מנצח של צבעים וטעמים!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבסיס
  • 200 גרם פתי בר
  • 100 גרם חמאה
  • למלית גבינה
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כף ג'לטין
  • 1/4 כוס מים קרים
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • לציפוי אוכמניות
  • 2 שקיות ג'לי בטעם פטל או תות
  • 4 כפות מלית אוכמניות
אופן ההכנה
  • 1

    מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה, מניחים מעל תבנית לב 24, גוזרים שקף ומסדרים בתוך התבנית..


  • 2

    טוחנים ומערבבים את הפתי בר עם חמאה מומסת, מהדקים לתחתית התבנית ומקפיאים..


  • 3

    בקערה נפרדת מערבבים גבינה עם סוכר. בכוס קטנה מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד לכמה דקות , מחממים 10 שניות במיקרוגל, מצננים ומוסיפים לתערובת הגבינה. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, מקפלים לתערובת הגבינה, יוצקים בתוך התבנית ומקפיאים לילה שלם..


  • 4

    מחלצים את העוגה מהתבנית ומסירים את השקף, מרפדים שוב תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה, מניחים תבנית לב 30 , גוזרים שקף נוסף ומסדרים צמוד לשולי התבנית, מניחים במרכז התבנית את העוגה הקפואה..


  • 5

    מכינים ג'לי לפי ההוראות שעל גבי האריזה, מוסיפים לג'לי המוכן מלית אוכמניות ומערבבים. יוצקים על גבי העוגה ומסביב , מחזירים להקפאה עד להתייצבות הג'לי או עד להגשה...


1

מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה, מניחים מעל תבנית לב 24, גוזרים שקף ומסדרים בתוך התבנית..


2

טוחנים ומערבבים את הפתי בר עם חמאה מומסת, מהדקים לתחתית התבנית ומקפיאים..


3

בקערה נפרדת מערבבים גבינה עם סוכר. בכוס קטנה מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד לכמה דקות , מחממים 10 שניות במיקרוגל, מצננים ומוסיפים לתערובת הגבינה. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, מקפלים לתערובת הגבינה, יוצקים בתוך התבנית ומקפיאים לילה שלם..


4

מחלצים את העוגה מהתבנית ומסירים את השקף, מרפדים שוב תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה, מניחים תבנית לב 30 , גוזרים שקף נוסף ומסדרים צמוד לשולי התבנית, מניחים במרכז התבנית את העוגה הקפואה..


5

מכינים ג'לי לפי ההוראות שעל גבי האריזה, מוסיפים לג'לי המוכן מלית אוכמניות ומערבבים. יוצקים על גבי העוגה ומסביב , מחזירים להקפאה עד להתייצבות הג'לי או עד להגשה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים