למוס שוקולד חלב:
להמיס את השוקולד. להקציף את השמנת לבד. לשפוך את השוקולד אל תוך השמנת המוקצפת ולקפל. לשפוך לתבנית ולסדר מרנגים, להטביע מעט בתוך הקרם. להקפיא כשעה..
2
למוס שוקולד לבן: להמיס את השוקולד. להקציף את השמנת לבד. לשפוך את השוקולד אל תוך השמנת המוקצפת ולקפל.למרוח מעל קרם השוקולד חלב ולסדר מרנגים, להטביע מעט בתוך הקרם. להקפיא כשעה..
3
להמיס את השמנת עם השוקולד המריר לתערובת חלקה. למזוג מעל קרם השוקולד הלבן ולהטות את התבנית לכיסוי מלא..
4
תבנית קפיצית קוטר 26
אני השתמשתי במרנגים קנויים של חברת המרשלג בטעם נס קפה, הם מעולים ורכים ממש!!!!
בהצלחה ובתיאבון :-).
1
למוס שוקולד חלב:
להמיס את השוקולד. להקציף את השמנת לבד. לשפוך את השוקולד אל תוך השמנת המוקצפת ולקפל. לשפוך לתבנית ולסדר מרנגים, להטביע מעט בתוך הקרם. להקפיא כשעה..
2
למוס שוקולד לבן: להמיס את השוקולד. להקציף את השמנת לבד. לשפוך את השוקולד אל תוך השמנת המוקצפת ולקפל.למרוח מעל קרם השוקולד חלב ולסדר מרנגים, להטביע מעט בתוך הקרם. להקפיא כשעה..
3
להמיס את השמנת עם השוקולד המריר לתערובת חלקה. למזוג מעל קרם השוקולד הלבן ולהטות את התבנית לכיסוי מלא..
4
תבנית קפיצית קוטר 26
אני השתמשתי במרנגים קנויים של חברת המרשלג בטעם נס קפה, הם מעולים ורכים ממש!!!!
בהצלחה ובתיאבון :-).