לןגן

מוס מוצארט

מאת: שני מויאל, פורסם: 17/04/2016 | 00:55
מוס מוצארט

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים למוס שוקולד חלב

רכיבים לגנאש שוקולד

רכיבים למוס שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. למוס שוקולד חלב: להמיס את השוקולד. להקציף את השמנת לבד. לשפוך את השוקולד אל תוך השמנת המוקצפת ולקפל. לשפוך לתבנית ולסדר מרנגים, להטביע מעט בתוך הקרם. להקפיא כשעה.

  2. למוס שוקולד לבן: להמיס את השוקולד. להקציף את השמנת לבד. לשפוך את השוקולד אל תוך השמנת המוקצפת ולקפל.למרוח מעל קרם השוקולד חלב ולסדר מרנגים, להטביע מעט בתוך הקרם. להקפיא כשעה.

  3. להמיס את השמנת עם השוקולד המריר לתערובת חלקה. למזוג מעל קרם השוקולד הלבן ולהטות את התבנית לכיסוי מלא.

  4. תבנית קפיצית קוטר 26 אני השתמשתי במרנגים קנויים של חברת המרשלג בטעם נס קפה, הם מעולים ורכים ממש!!!! בהצלחה ובתיאבון :-)