בקערה שמים את הסולת, בקערה נוספת שמים את השמן ומחממים עד לרתיחה מוסיפים לסולת מערבבים לקבלת גבשושים קטנים. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים, מחממים את מיץ התפוזים ומוסיפים לעיסה מערבבים ושופכים לתבנית מלבנית. מסמנים משולשים מפזרים שומשום וצימוקים. אופים בחום של 200 מעלות בערך חצי שעה עד שלושת רבעי שעה או עד שהעוגה מזהיבה..
2
הכנת הסירופ: 2 כוסות סוכר מיץ מחצי לימון מעט מי ורדים מים לכיסוי הסוכר לערבב את כל החומרים עד לקבלת סירופ צמיג. לאחר שהעוגה מוכנה שופכים את הסירופ החם על העוגה החמה מחכים מעט עד שהסירופ יספג בתוך העוגה..
1
בקערה שמים את הסולת, בקערה נוספת שמים את השמן ומחממים עד לרתיחה מוסיפים לסולת מערבבים לקבלת גבשושים קטנים. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים, מחממים את מיץ התפוזים ומוסיפים לעיסה מערבבים ושופכים לתבנית מלבנית. מסמנים משולשים מפזרים שומשום וצימוקים. אופים בחום של 200 מעלות בערך חצי שעה עד שלושת רבעי שעה או עד שהעוגה מזהיבה..
2
הכנת הסירופ: 2 כוסות סוכר מיץ מחצי לימון מעט מי ורדים מים לכיסוי הסוכר לערבב את כל החומרים עד לקבלת סירופ צמיג. לאחר שהעוגה מוכנה שופכים את הסירופ החם על העוגה החמה מחכים מעט עד שהסירופ יספג בתוך העוגה..