מקציפים את הביצים והסוכר
עד שיש קצף לאחר מכן מוסיפים את השמן הקמח התופח וסירופ המייפל עוצרים מוסיפים את המים וממשיכים להקציף לעט
לאחר מכן יוצקים לקערה את כל התערובת המוכנה מוסיפים את השמנת החמוצה בצורה מעגלית שלא ירד הנפח ולאחר מכן את האגוזים משמנים בתרסיס שמן תבנית סיליקון בצורת פרח ומכניסים לחום של 180 מעלות בין 45- 50 דק ל 180 מעלות.
2
שהעוגה מוכנה לאחר 10 דק משחררים אותה בעדינות מהתבנית מהקצבות הופכים אותה ושופכים לכל צידה מייפל שתישאר רטובה וטעימה.
1
מקציפים את הביצים והסוכר
עד שיש קצף לאחר מכן מוסיפים את השמן הקמח התופח וסירופ המייפל עוצרים מוסיפים את המים וממשיכים להקציף לעט
לאחר מכן יוצקים לקערה את כל התערובת המוכנה מוסיפים את השמנת החמוצה בצורה מעגלית שלא ירד הנפח ולאחר מכן את האגוזים משמנים בתרסיס שמן תבנית סיליקון בצורת פרח ומכניסים לחום של 180 מעלות בין 45- 50 דק ל 180 מעלות.
2
שהעוגה מוכנה לאחר 10 דק משחררים אותה בעדינות מהתבנית מהקצבות הופכים אותה ושופכים לכל צידה מייפל שתישאר רטובה וטעימה.